با مرغ غذاهای زیاد و متنوعی را می توان تهیه کرد که من چند نمونه از آن ها را برای تان ذکر می کنم و طرز تهیه شان در همین سایت و در بخش “آشپزی اینترنتی” موجود است:
مرغ پارمچان ، مرغ انگشتی با سس عسل ، مرغ ترش و شیرین ، مرغ مغزدار شکم پر ، ته چین مرغ ، خوراک مرغ و آویشن ، شنیسل مرغ ، بریانی مرغ با ماست ، دلمه مرغ ، مرغ کنتاکی ، خوراک مرغ و کرفس ، کتلت مرغ ، خورش مرغ ترش ، کروکت مرغ ، پته مرغ ، کوفته مرغ ، آبگوشت مرغ ، سالاد مرغ و فلفل و خیلی غذاهای دیگر.
در جنوب شهر آتلانتا ساندویچ فیله مرغ به عنوان یک خوراک لذیذ در بین مردم شناخته شده است. رستوران چیک فیله که این غذا را طبخ میکند در سال ۱۹۴۶ تاسیس شده و حالا به بیش از ۲۰۰۰ مکان در سراسر کشور گسترش یافته و این دستور طبخ را معروفتر کرده است. قرار است یاد بگیریم این غذای خوشمزه و ساده را چطور در خانه درست کنیم. یک نان همبرگر که کمی به کره آغشته شده و کمی شیرین است، چاشنیهای بینظیر، سینه مرغ سرخ شدهٔ ترد، و تکههای خیارشور. این مواد غذایی به تنهایی مزه ماندگاری ندارند اما ترکیب آنها یک ساندویچ جادویی میشود.
نمیشود صبر کرد تا روزی به امریکا سفر کنیم، پس بر آن شدیم که این دستور طبخ را به منزل شما بیاوریم. برای فیله مرغ معروف استفاده از مایع مخصوص غیرقابل انکار است. در حالت ایده آل، بایستی مرغ را یک شب تا صبح در مایع بخوابانید. اما اگر فقط میخواهید دو ساندویچ درست کنید، یک ساعت هم برای آن کافی ست. یک آرد مخلوط نمدار برای پوشاندن روی گوشت استفاده میشود تا موقع سرخ کردن، از آن محافظت شود و بافت تردی به آن بدهد. به جای سرخ کردن عمیق، در اینجا شما میتوانید نتایج مشابه خوشمزه که با پخت و سرخ کردن به دست میآید را مشاهده کنید. مرغ خود را بین نانهای تند و کره ای همراه با تکههای تره فرنگی بگذارید و از خوردن ساندویچ خود لذت ببرید.