دستور پخت بادمجان با پنیر ایتالیایی

این دستور پخت مخصوص شمال ایتالیا می‌باشد و روشی عالی‌ای برای پخت بادمجان است و بسیار شبیه به لازانیا است. با پر کردن بادمجان‌ها با پنیر پارمزان و گوجه و سپس طبخ آنها، یک غذای کاملاً اشتها آور و لذیذ گیاهی را در اختیار خواهید داشت. سرو آن با همه نوع گوشت کباب شده و ماهی کبابی نیز عالی است. اگر موسیر در دسترس‌تان نبود می‌توانید از ۱ حبه سیرریز خرد شده استفاده کنیدو اگر گوجه فرنگی گیلاسی در دسترستان نبود از ۱ کیلو گوجه فرنگی تازه و رسیده استفاده کنید.

این غذا در ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه آماده می‌شود و برای سرو به تعداد ۶ نفر مناسب است.

  1. اول از همه ساقه بادمجان‌ها را بگیرید و آن‌ها را به قطعاتی با ۱ سانتی متر ضخامت برش دهید.
  2. تابه‌ای بزرگ را به همراه مقداری روغن زیتون بر روی حرارت ملایم بگذارید.
  3. پیاز را اضافه کنید، همین طور سیر و آویشن را و حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا پیاز نرم شده و سیر کمی رنگ بگیرد. در هر گوجه فرنگی چند سوراخ ایجاد کرده و ۴۰ ثانیه در ظرفی بزرگ از آب جوش بریزید، سپس ۳۰ ثانیه درون کاسه آب سرد قرار دهید. پوست گوجه‌ها را گرفته و با دقت دانه‌ها را جدا کنید و بعد برش دهید. گوجه‌ها را با پیاز، سیر و آویشن مخلوط کنید. مواد را به خوبی به هم بزنید و در ظرف را گذاشته، حدود ۱۵ دقیقه آهسته بجوشانید.
  4. در همین حال دو طرف بادنجان‌ها را سرخ کنید تا کمی برشته شوند (باید آن‌ها را دسته دسته سرخ کنید چون ممکن است همه بادنجان‌ها یکباره در تابه سرخ کن جا نشوند). هر کدام از دسته بادنجان‌هایی را که سرخ کرده‌اید را به یک سینی مشبک منتقل کنید و بقیه را سرخ نمایید تا همه بادنجان‌ها آماده شوند. وقتی سس گوجه غلیظ و شیرین شد، با دقت به آن نمک و فلفل و مقدار خیلی کمی سرکه و ریحان را اضافه نمایید. می‌توانید سس را به حالت آبدار نگه دارید یا آن را پوره کنید.
  5. ظرفی سفالی یا پیرکس به اندازه (۲۵×۱۵) انتخاب کنید. کمی سس گوجه‌فرنگی را بر روی آن ریخته و مقداری پنیر پارمزان را بر روی سس پخش کنید و بعد یک لایه بادمجان بر روی پنیر بخوابانید. همین کار را با باقیمانده مواد انجام دهید. می‌توانید خرده‌های نان خشک را با کمی آویشن خورد شده تازه در دروغن زیتون بریزید و مخلوط بدست آمده را بر روی پنیر پارمزان پخش کنید. (اضافه کردن پنیر موتزارلا بر روی مواد، غذای شما را بسیار خوشمزه‌تر می‌کند.
  6. ظرف مواد را برای ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا ترد و طلایی رنگ شود. این غذا را سرد هم می‌توانید میل کنید اما بهتر است درست بعد از خارج کردن از فر سرو شود. (می‌توانید این غذا را با کدو سبز و رازیانه هم امتحان کنید).

پاسخ دهید