غذای لذیذ مرغ بریان با انار

در قابلمه ی کوچکی روی حرارت متوسط آب انار را گرم کرده و بگذارید تا جحم آن به یک چهارم پیمانه کاهش پیدا کند. آن را کنار بگذارید.

مواد لازم

  • آب انار ۱ پیمانه
  • مرغ ۱ عدد
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب مرغ ۱ پیمانه
  • آویشن ۱۰ شاخه
  • دانه انار ۱ پیمانه

فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

با کمک قلمو، مرغ را به روغن آغشته کنید. پاهای مرغ را ببندید و آن را در پیرکس قرار دهید.

مرغ را برای حدود ۵۰ دقیقه تا زمانی که طلایی و مغزپخت شود در فر قرار دهید(در میان پخت آن را یک بار بچرخانید).

مرغ را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید، آب انار غلیظ شده را بر روی آن بمالید و برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

آب مرغ را در پیرکس ریخته و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. تکه های قهوه ای چسبیده به ته پیرکس را با قاشق چوبی جدا کرده و با آب مرغ ترکیب کنید و اجازه دهید تا قل زده و حجم آن نصف شود. آویشن و دانه های انار را به آن اضافه کنید.

سس را روی مرغ بریان با انار ریخته و سرو کنید

ارسال دیدگاه